Välkommen till Kapsyl Reklam

Eller KPSL (r) Stockholm AB som är det lite mer officiella, men mycket tyngre och krångligare namnet.

E-post / petra@kapsyl.net
Telefon / 08-22 07 09

Blog Standard 2

// caption here
Det otroligaste av det otroliga har hänt. Jag har bestämt mig för att skrota mitt fasta telefonnummer och gå över till att bara ha mobilnummer. Jag har visserligen inte haft en fast telefon på flera år, men hade så snyggt nummer att jag inte ville göra mig av med det. Och så tyck...
Kommentarer stängda
av Kapsyl
Det lät ju nästan som att det skulle vara något negativt. Men så är det verkligen inte. Inget är så skönt som sommaren! Men sommaren innebär ju även semester och för en egenföretagare som jag behöver man ju meddela sin omvärld om vad man tänkt pyssla med och hur man är tillgängli...
Kommentarer stängda
av Kapsyl
Nu är det dags att stänga Kapsylkontoret för en liten stund. Jag ska resa bort långt och ganska länge. Den här gången blir det en rundresa i Centralamerika – 6 länder på 18 dagar. I skrivande stund sitter jag mitt i pack-kaoset och försöker smarttänka mig till den ultimata packni...
Kommentarer stängda
av Kapsyl
Jag är ju inte alltid så himla först med det senaste kanske. Men ibland vill man ju testa sina gränser lite. Så nu har jag laddat ner WordPress-appen för min iPad och testar hur det går att göra ett inlägg från den. Så jag har egentligen inget kul att berätta, ingen nyhet att kom...
Kommentarer stängda
av Kapsyl
Det här är väl vare sig mitt första eller sista tips om Fotografiska. Jag gillar verkligen det stället och försöker se de flesta av deras utställningar. Men ofta är det ju lite blandat intryck av utställningarna. Det kan vara ett stort namn som är spännande att se men inte ger så...
Kommentarer stängda
av Kapsyl